Header afbeelding

[vc_row][vc_column width=”1/3″ el_class=”content_links”][contact-form-7 id=”81″][vc_column_text]Bouw- & Timmerbedrijf Heijboer V.O.F.
Oudelandsedijk 16
4691 RT  Tholen
E-mailadres: info@bouwentimmerbedrijfheijboer.nl
Telefoonnummer: 0166-604186

KvK- nummer : 62465244
BTW- nummer: NL854829131B01
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Aannemer Zeeland

Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer is al jaren een begrip in Zeeland. Bent u op zoek naar een aannemer in Zeeland? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Projecten in Zeeland
Wanneer u een project wilt laten uitvoeren in de omgeving van Zeeland, dan kiest u voor Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een flexibele aannemer met korte lijnen, openheid, ruime ervaring en de mogelijkheid om zelf mee te werken. Wilt u onze reeds afgeronde projecten bekijken? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Allround aannemer
U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor nieuwbouw, verbouw of renovatie, bij Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer kunt u altijd terecht voor vakkundig advies. Ook zijn wij u graag van dienst bij het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, het plaatsen van kozijnen of het maken van uw veranda. Verder kunnen wij ook maatwerk timmerwerk voor u verzorgen, zoals het maken van inbouwkasten en luiken.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op door middel van ons contactformulier of bel 0166-604186. Zo werken wij onder andere als timmerbedrijf in Zeeland[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]