Header afbeelding

[vc_row][vc_column width=”1/3″ el_class=”content_links”][contact-form-7 id=”81″][vc_column_text]Bouw- & Timmerbedrijf Heijboer V.O.F.
Oudelandsedijk 16
4691 RT  Tholen
E-mailadres: info@bouwentimmerbedrijfheijboer.nl
Telefoonnummer: 0166-604186

KvK- nummer : 62465244
BTW- nummer: NL854829131B01
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Bouwbedrijf Bergen op Zoom

Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer is al jaren een begrip in Zeeland. Behalve in Zeeland, zijn wij ook actief in Brabant, zoals onder andere in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Projecten in Bergen op Zoom
Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer is gevestigd in Tholen en heeft diverse projecten in de omgeving van Bergen op Zoom. Als aannemer voeren wij diverse werkzaamheden uit. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

De echte vakman
Wanneer u timmerwerk wilt uitvoeren, zoals het maken van inbouwkasten, luiken of een veranda, kies dan voor een echte vakman, zoals Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer. Of wilt u juist meer ruimte creëren door middel van een dakkapel? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht.

Contact Heijboer
Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op of neem contact met ons op op telefoonnummer 0166-604186.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]