Header afbeelding

Bouwbedrijf Roosendaal

Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer is een bouwbedrijf in de omgeving van Roosendaal. Vanuit ons kantoor in Tholen, bedienen wij onder andere Roosendaal en omgeving en Zeeland.

Onze werkzaamheden

Als aannemer in Roosendaal hebben wij geruime ervaring in vele soorten werkzaamheden, zoals uw dakkapel in Roosendaal. Zo kunt u bij ons terecht voor alle soorten bouwwerkzaamheden, zoals nieuwbouw, renovatie en verbouw. Verder zijn wij gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden, zoals inbouwkasten, veranda’s en raamluiken. Wilt u zien welke projecten wij hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze projecten.

Kies voor kwaliteit

Onze medewerkers zijn vakmensen met aandacht voor kwaliteit. Wanneer u kiest voor Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer, kiest u voor duurzaam bouwen. Wij samen ook graag samen met u. Dat betekent dat wij houden van een open communicatie, zodat wij geheel volgens uw wensen uw project uitvoeren.

Contact

Wilt u meer informatie? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op door middel van ons contactformulier of bel ons kantoor op 0166-604186.