Header afbeelding

Dakkapel Roosendaal

Bent u op zoek naar een bedrijf die dakkapellen plaatst in de omgeving van Roosendaal? Dan bent u bij Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer aan het juiste adres. Een dakkapel zorgt voor een aanzienlijke waarde verhoging van uw huis.

Dakkapel plaatsen

Bouw- en Timmerbedrijf Heiboer is gevestigd in Zeeland, maar ook in de omgeving van Roosendaal zijn we actief met het plaatsen van dakkapellen. Voor ieder huis is een geschikte dakkapel en kan naar uw eigen wensen worden samengesteld. De dakkapel wordt in de werkplaats gemaakt en de afwerking wordt ter plaatse bij de plaatsing van de dakkapel gedaan.

Mogelijkheden dakkapel

Door de aanschaf van een dakkapel investeert u in de toekomst, omdat uw huis in waarde wordt verhoogd. Bij de keuze van een dakkapel, heeft u de keuze uit de volgende soorten dakkapellen:

  • Een traditionele dakkapel met een plat dak
  • Een dakkapel met een schuin dak
  • Speciale dakkapel

Ook zijn er verschillende manieren waarop uw dakkapel afgewerkt kan worden en kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie accessoires voor uw dakkapel. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

Contact

Wilt u een dakkapel plaatsen in de omgeving van Roosendaal? En wilt u meer informatie over de verschillende dakkapellen en de diverse mogelijkheden ervan? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer 0166-604186.