Header afbeelding

[vc_row][vc_column width=”1/3″ el_class=”content_links”][contact-form-7 id=”81″][vc_column_text]Bouw- & Timmerbedrijf Heijboer V.O.F.
Oudelandsedijk 16
4691 RT  Tholen
E-mailadres: info@bouwentimmerbedrijfheijboer.nl
Telefoonnummer: 0166-604186

KvK- nummer : 62465244
BTW- nummer: NL854829131B01
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Dakkapel Zeeland

Woont u in de omgeving van Zeeland en bent u op zoek naar een dakkapel? Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer plaatst naar uw eigen wensen een dakkapel bij u in Zeeland.

Voordelen dakkapel

Een groot voordeel van een dakkapel is dat u meer licht en leefruimte creëert in uw kamer. Daarnaast wordt ook de waarde van uw huis verhoogd door een dakkapel. De dakkapel kan naar eigen wens worden samengesteld, zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een rolluik in te laten bouwen in de dakkapel.

Soorten dakkapellen

Dakkapellen zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen. Wilt u een houten of een kunststof dakkapel? En geeft u de voorkeur aan een dakkapel met een plat of een schuin dak? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bekijken samen met u wat het beste bij u past en plaatsen een dakkapel bij u in Zeeland.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf die dakkapellen plaatst in de omgeving van Zeeland? En wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van een dakkapel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]