Header afbeelding

[vc_row][vc_column width=”1/3″ el_class=”content_links”][contact-form-7 id=”81″][vc_column_text]Bouw- & Timmerbedrijf Heijboer V.O.F.
Oudelandsedijk 16
4691 RT  Tholen
E-mailadres: info@bouwentimmerbedrijfheijboer.nl
Telefoonnummer: 0166-604186

KvK- nummer : 62465244
BTW- nummer: NL854829131B01
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Timmerbedrijf Sint Philipsland

Als Bouw- en Timmerbedrijf kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en denken graag met u mee. Wij zijn gevestigd in Zeeland en kunnen dus ook bij u in Sint Philipsland iets naar uw eigen wensen realiseren.

Echt vakmanschap

Wij hebben aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid en gaan als Bouw- en Timmerbedrijf geen opdracht uit de weg. Wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan! Wij realiseren uiteenlopende klussen zoals een aanbouw, verbouw, nieuwbouw of renovatie.

Timmerwerk

Ook in Sint Philipsland hebben we als Bouw- en Timmerbedrijf al diverse projecten gerealiseerd. Wilt u in huis een nieuwe kast? Of wilt u een veranda of overkapping aan uw huis? Wij helpen u graag bij het realiseren van het gewenste project.

Contact

Woont u in Sint Philipsland en wilt u iets realiseren waar een timmerbedrijf voor nodig is? Bouw- en Timmerbedrijf Heijboer adviseert u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]